Browse By

Boka Bugburger! Hör ett underhållande och faktaspäckat föredrag om framtidens mat

Är du intresserad av ett föredrag om framtidens mat? Eller kanske ett specifikt föredrag om poängen med att äta just insekter?
Jag, (Bugburgergrundaren Anders Engström) ställer i mån av tid och mot okej ersättning gärna upp på att hålla fördrag. Föredragen har hittills haft en längd på mellan 20 minuter och en timme. Hittills inte en enda missnöjd kund!

Några exempel på publik jag har hållit föredrag för:

Personal på Epiroc i Örebro
Som under en timme  fick lära sig om ”sustainable eating och framtidens mat”.
Recension:

”Det var över mina förväntningar, och jag hade höga förväntningar.”
Edmée Thörnell
Competence Development Professional, Epiroc

Designstudenter
Jag har vid två tillfällen haft äran att hålla föredrag för elever vid Beckmans designskola.

Intresserade Skövdebor
Klev på efter artisten Petter och höll föredraget ”Ät insekter – rädda världen” i samband med det superspännande två-dagars-eventet Skövde Business Week 2016.

Bugburger kör ett av tre 20-minuterspass på Region 2050. (foto: Reglab)

Bugburger kör ett av tre 20-minuterspass på Region 2050. (foto: Reglab)

Framtidsintresserade med fokus på regional utveckling
Inbjuden som en av åtta ”futurister” för att ge deltagarna i Reglabs två-dagars workshop ”Region 2050” olika perspektiv på vad som händer i framtiden.  Vi höll åtta parallella pass gånger tre. Synd att man inte hade möjlighet att se de andras.

Besökare på museum
Jag har hållit föredrag på fina Västmanlands museum.

Kunder till advokatbyrå
Jag har besökt en framgångsrik advokatbyrå i Malmö där jag höll ett en timme långt föredrag om framtidens mat i samband med träff med deras kunder.

Ett gäng erfarna enteprenörer
Höll ett föredrag för ett Rotarysällskap som noterade publikrekord.

Forskare och entoprenörer från hela Norden
Blev inbjuden till NICE (Insects in the Circular Economy) -seminariet: Insects in the Food Chain, i Turku. Finland, där jag gjorde en dragning om läget i Sverige.

Anders redogör för det juridiska läget i Europa februari 2018. (foto: SLU Future Food)

Anders redogör för det juridiska läget i Europa februari 2018. (foto: SLU Future Food)

Forskare och intresserade på Sveriges Lantbruksuniversitets (SLU:s) seminarium om ätbara insekter – SLU Future Food
Jag redogjorde för läget ute i Europa, var det är tillåtet och inte tillåtet att sälja insekter som livsmedel.

 

Vad kostar det?

Jag tar ett arvode + resekostnader som faktureras.
Storleken på arvodet varierar beroende på omständigheterna och hur mycket tid jag måste lägga ner på att förbereda föredraget.
Enklast kontaktar du mig genom att  använda formuläret nedan!

 

Translate »