Browse By

Äta insekter: Entomaten och det stora proteinskiftet

Äta InsekterDen 16 november släpps höstens kanske intressantaste bok… i alla fall om du är intresserad av mat, framtiden och hur det vi äter påverkar klimatet. Och insekter.

Det här är boken som både kommer att göra dig på allvar övertygad om att det är smart och hälsosamt att äta insekter, men som också berättar historien om en helt ny bransch, utmaningarna och vad som krävs för att ätbara insekter ska bli riktigt klimatsmart.

Följ med på en spännande resa bland entoprenörer, forskare och ut i världen… långt utanför din trygghetssfär. Inspireras också av nyskapade fantastiska recept från Sveriges insektskock Ola Albrektsson och få handfasta tips om hur du köper, odlar, lagar och samlar in insekter.

Läs presentationen av boken på förlaget Pugs hemsida: pugforlag.se/bocker/ata-insekter/

Boken kommer att gå att köpa hos bokhandlare (bland annat hos Akademibokhandeln) och går att bevaka hos näthandlare som Bokus och Adlibris.

Vi hörs!

/Anders Engström

Vinn ett signerat ex av Sveriges första bok om insektsmat!




Kryssa lugnt


Translate »