Browse By

Äta insekter: Entomaten och det stora proteinskiftet

Äta Insekter

Den 9 november släpps höstens kanske intressantaste bok… i alla fall om du är intresserad av mat, framtiden och hur det vi äter påverkar klimatet. Och insekter.

Det här är boken som både kommer att göra dig på allvar övertygad om att det är smart och hälsosamt att äta insekter, men som också berättar historien om en helt ny bransch, utmaningarna och vad som krävs för att ätbara insekter ska bli riktigt klimatsmart.

Följ med på en spännande resa bland entoprenörer, forskare och ut i världen… långt utanför din trygghetssfär. Inspireras också av nyskapade fantastiska recept från Sveriges insektskock Ola Albrektsson och få handfasta tips om hur du köper, odlar, lagar och samlar in insekter.

Läs presentationen av boken på förlaget Pugs hemsida: pugforlag.se/bocker/ata-insekter/

Boken kommer att gå att köpa hos bokhandlar (och bland annat hos Akademibokhandeln) och går att bevaka ho Bokus och Adlibris.

Vill du ha mer information när det börjar närma sig release är det smart att anmäla sig via formuläret nedan. Skriv ditt namn och mejladress. När du anmält dig får du ett mejl med en bekräftelse-länk. Klicka på den och du är ombord!

Vi hörs!

/Anders Engström + Pug förlag

Jag vill veta när boken “Äta insekter: Entomaten och det stora proteinskiftet” släpps!

* obligatoriska fält

Translate »