Browse By

Boka Bugburger! Hör ett underhållande och faktaspäckat föredrag om framtidens mat

Är du intresserad av ett föredrag om framtidens mat? Eller kanske ett specifikt föredrag om poängen med att äta just insekter?
Jag, (Bugburgergrundaren Anders Engström) har flera års erfarenhet av att hålla föredrag om dessa ämnen. Det är grafiskt, humoristiskt, allvarligt, hoppfullt och tankeväckande. Jag har kört föredrag på mellan 20 minuter och 2 timmar (universitetsföreläsning), men normalt brukar ett föredrag ligga på runt 30-40 minuter. Håller även Corona-säkra föredrag på distans via Zoom, Teams, Google Meet eller liknande.
Hittills inte en enda missnöjd kund!

Några exempel på publik jag har hållit föredrag för:

Bild på är jag höll föredrag om framtidens mat hos Creuna.

Kommunikationsbyrån Creunas kunder:
Var en av talarna på C-day, Creunas heldags-event. Jag bjöd på ett specialskrivet föredrag om framtidens mat. Inte bara insekter.

STF:s vandrarhemsföretagare:
Svenska turistföreningen samlar en gång om året alla franschisetagare som drive vandrarhem under STF-flagg. På 2019 års tvådagarskonferens var temat framtiden och jag höll tre stycken 40 minuter långa föredrag om framtidens mat och hur det kan påverka besöksnäringen.

Personal på Epiroc i Örebro
Som under en timme  fick lära sig om “sustainable eating och framtidens mat”.

Designstudenter
Jag har vid två tillfällen haft äran att hålla föredrag för elever vid Beckmans designskola.

Intresserade Skövdebor och boende i Smålandsstenar
2016 klev på efter artisten Petter och höll föredraget “Ät insekter – rädda världen” i samband med det superspännande två-dagars-eventet Skövde Business Week 2016. Två år senare besökte jag Smålandstenar där jag höll ett föredrag i samband med deras hållbarhetsvecka.

Anders redogör för det juridiska läget i Europa februari 2018. (foto: SLU Future Food)

Anders redogör för det juridiska läget i Europa februari 2018. (foto: SLU Future Food)

Framtidsintresserade med fokus på regional utveckling
Inbjuden som en av åtta “futurister” för att ge deltagarna i Reglabs två-dagars workshop “Region 2050” olika perspektiv på vad som händer i framtiden.  Vi höll åtta parallella pass gånger tre.

Besökare på museum
Jag har hållit föredrag på Västmanlands museum , Tekniska museet och för entomologiska föreningen på Naturhistoriska Museet.

Kunder till advokatbyrå
Jag har besökt en framgångsrik advokatbyrå i Malmö där jag höll ett en timme långt föredrag om framtidens mat i samband med träff med deras kunder.

Forskare och entoprenörer
Jag har hållit föredrag för forskare och intressenter i Finland (Insects in the Food Chain, Turku) och Sverige (SLU Future Food, Uppsala). Och deltagit panel på konferens i  Nederländerna, ordnad av Wageningen-universitetet.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Great presentation by @bug_burger about #edibleinsects at @impacthubsto

Ett inlägg delat av Tebrito (@tebritoab)

 

Vad kostar det?

Jag tar ett arvode + resekostnader som faktureras. Jag håller gärna föredrag på distans via Zoom, Teams, Google Meet eller liknande.
Storleken på arvodet varierar beroende på omständigheterna och hur mycket tid jag måste lägga ner på att förbereda föredraget.
Enklast kontaktar du mig genom att  använda formuläret nedan!

     

    Translate »